Sevgili öğrencimiz,

Danışmanlık ve Kariyer Planlama Dersine katılmak için kullanacağınız Microsoft Teams linkleri aşağıda yer almaktadır. Linkler haftalık olarak değişebileceğinden, bağlantı linkleri haftalık olarak kontrol edilmelidir.

Ön lisans ve Lisans 1. ve 2. Sınıflar

Danışmanlık ve Kariyer Planlama Dersi, öğrenci bilgi sisteminde DNS101, DAS101, DNT 101, DNS 102, DAS 102, DNT 102, DNS 103, DAS 103, DNT 103 ve DNS 104, DAS 104, DNT 104 kodları ile bulunur. Bu derse katılım zorunludur ve ders her dönemde 1 AKTS’dir.. Ders 2021-2022 Akademik Yılında ön lisans ve lisans 1. ve 2. sınıf öğrencileri için zorunludur.

Dersin not ortalamanıza bir etkisi olmamakla birlikte, mezuniyet için dersten “Geçer” notu alınması gerekmektedir. Dersten başarılı olmak için; derslerin %60’ına katılmış olmanız gerekmektedir.

1.Sınıf (Ön Lisans ve Lisans) Danışmanlık ve Kariyer Planlama Programına ulaşmak için tıklayınız.

2.Sınıf (Ön Lisans) Danışmanlık ve Kariyer Planlama Programına ulaşmak için tıklayınız.

2.Sınıf (Lisans) Danışmanlık ve Kariyer Planlama Programına ulaşmak için tıklayınız.

Hazırlık Sınıfları

Hazırlık öğrencilerimizin programlarında “Danışmanlık Dersi” yer almaktadır.

Hazırlık sınıflarında derse katılmak zorunludur, öğrenciler devam ettikleri her ders için 2 etkinlik puanı kazanırlar.

Hazırlık Sınıfları Danışmanlık ve Kariyer Planlama Programına ulaşmak için tıklayınız.

Lisans 3. ve 4. Sınıflar ile Yüksek Lisans

Lisans 3. ve 4. sınıflar ile yüksek Lisans öğrencilerimiz, danışman öğretim elamanları tarafından ilan edilen saatlerde aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak danışmanlık hizmeti alabilirler.

Öğrencilerimizin, Microsoft Teams programı kullanılarak yapılan derslere veya etkinliklere katılırken kurumsal hesaplarını kullanmaları zorunludur. Başka hesaplardan veya isimsiz olarak katılan öğrencilerimiz devam yükümlülüğünü yerine getirmemiş kabul edilecektir.  Microsoft Teams kurumu ve kullanımı hakkında bilgi almak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Windows için

Android için