e-Öğrenme ve Uzaktan Öğretim Yetkinlikleri Eğitimi-2

28 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen e-Öğrenme ve Uzaktan Öğretim Yetkinlikleri Eğitimi’ne katılamamış veya eğitimden kazanım sağlayamamış öğretim elemanları için 17 Aralık 2020 saat 14:00-17:00 arası bu eğitim tekrarlanacaktır. Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nden Creative Commons Türkiye Şube Lideri Öğr. Gör. Orçun Madran, Ankara Üniversitesi Enformatik Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Erinç Karataş ve Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yasemin Gülbahar Güven hocaların eğitmen olarak yer alacağı eğitim Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecektir. Eğitim kapsamında “e-Öğrenme Sürecinin Yönetimi (Araç ve Teknolojiler)”,  “e-Öğrenme için Etkileşimli İçerik Geliştirme” ve “e-Öğrenme Sürecinde Değerlendirme Yaklaşımları” konuları işlenecektir.

Eğitime katılmak için tıklayınız.